Styrk din eksport med nyt uddannelsesforløb

Vi har udviklet et uddannelsesforløb til de virksomheder som enten er i gang med eksportaktiviteter eller overvejer at påbegynde eksport. Der mangler et effektivt udviklingsforløb, som kan skabe en brugbar eksportstruktur. En skabelon som virksomheden kan bruge for maksimal effekt på eksportmarkederne. Det vil vi levere!

Slut med den tidskrævende og ofte dyre ”trial and error” metode, når det handler om valget af eksportmarkeder, valg af salgskanaler osv.

Fokus og struktur virker. De rigtige tilvalg og fravalg virker. Vi faciliterer hele forløbet, og bidrager med mange års eksport erfaring og opstart af nye markeder. Vi har ydermere allieret os med nogle af det skarpeste profiler indenfor hver deres felt, som vil bidrage som indlægsholdere og eksperter på netop deres ekspertiseområde. Vi sigter efter maksimum værdi til dig over 8 moduler/mødegange af 1-2 dages varighed, fordelt på 7 måneder. Så du får stadig masser af tid til dit arbejde. Der vil være 8-12 virksomheder pr- forløb